Foci és gólöröm a drogok és bűnözés helyett

2016.04.26. 15:07 BAGázsKözhasznúEgyesület

A bagi cigánytelepen mindennapos a bűnözés és a droghasználat, a fiatalok alternatíva híján a szabadidejüket az utcán töltik, csavarognak. Vagyis csak töltenék, ha Frici, a budapesti önkéntes és Sanyi, a bagi telep fiatal példaképe nem mutatna nekik alternatívát a rendszeres fociedzéseken keresztül.

A BAGázs F.C. sokkal több, mint egy focicsapat. Nem csak hasznos időtöltést jelent a telepi gyerekeknek és fiataloknak, de egyben reményt és kiutat is mutat nekik nehéz sorsukból. A csapat célokat és közösséget ad a tagoknak, amire büszkék lehetnek. A gyerekek az edzéseken és a meccseken szociális élményeket és olyan értékeket kapnak, mint az önfegyelem, koncentráció, együttműködési készség és küzdeni tudás, amelyeknek a pályán kívül is nagy hasznukat veszik. A BAGázs FC célja nem csak az, hogy a pályán egy csapat legyenek, hanem hogy az életben is egy példamutató közösségként műküdjenek és segítsék egymást a mindennapokban is a gyerekek.

BAGázs FC programunk folytatásához a Te segítségedre is szükségünk van!

BAGázs FC programunk fenntartásához további forrásokra van szükségünk. Támogatásoddal az edzéseket mindig meg tudjuk tartani, finanszírozni tudjuk a gyerekek utazási költségeit és talán még egy foci tábort is tudunk tartani a nyáron.

Segíts, hogy folytathassuk! –  www.bagazs.org/befektetoleszek 

 

A kampány a Norvég Civil Alap támogatásával valósult meg – norvegcivilalap.hu

ncta_tamogato_es_lebonyolito_logosor.jpg

süti beállítások módosítása